Onaangename geuren in uw auto, camper of caravan kunnen vele oorzaken hebben. Er kunnen zich bijvoorbeeld bacteriën in uw luchtcirculatiesysteem hebben genesteld, maar ook sigarettenrook, schimmels en/of gemorste levensmiddelen kunnen onaangename geuren verspreiden.

 

Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in uw auto, camper of caravan, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto of camper gereinigd en gedesinfecteerd.

 

Heeft u last van hooikoorts? Dan is een ozonbehandeling de uitkomst. De pollen die achterblijven in uw luchtcirculatiesysteem worden door deze behandeling vernietigd.

 

Wanneer kiest u voor een ozonbehandeling:

 

– Rook en/of brandlucht
– Muffe lucht van schimmel veroorzaakt door vocht
– Bedorven lucht door gemorste levensmiddelen
– Lucht veroorzaakt door huisdieren/ honden /katten
– Braaklucht
– Benzine of diesel lucht na lekken of morsen
– Pollen seizoen

 

Maar wat is Ozon ?
Ozon is zuurstof (O2) waaraan zich door elektrische hoogspanning een extra zuurstofatoom heeft gekoppeld. Hierdoor ontstaat ozon (O3). In de natuur wordt ozon geproduceerd bij bijvoorbeeld onweersbuien. Hierbij ontstaat ozon door de extreem hoge voltages die gepaard gaan bij een flinke onweersbui. De frisse geur die je ruikt na een onweersbui is ozon. Het woord ozon is afgeleid van het Griekse woord ozein en betekent ruiken.

Geur verwijderen

Vanaf  95,-
  • Rookgeur
  • Hondengeur
  • Schimmel
  • Etc.
  • Inclusief btw
Whatsapp openen
App ons
App ons